Oficjalne forum gildii Midwinter
No to pierwszy ja jestem 28 letnim facetem z 7 letnim stażem małżeństwa i 2 dzieci grywam w różne gry ale przeważnie w C-RPG' RPG oraz Fps . Muzyki słucham różnej ale tylko w gatunku Metalowym np Neurosis, Jarboe,Burzum,Edge of sanity , Taake, Mesmerod, I inne co dalej będę wymieniał. Interesuję się od bodajże 15 lat magią i parapsychologią piszę wiersze i moją powieść może w końcu wydam . No to tyle a wy z poważaniem Markiash
No więc tak ... ;d
Mam na imię Monika. Lat 18 w listopadzie ;d. Mieszkam w Poznaniu. Interesuje się paleontologią, dobrą książką, horrorami . Aktualnie uczę się w technikum hotelarskim. Jeżeli chodzi o muzykę to słucham to co wpadnie mi w ucho ; ) ale aktualnie to hip-hop, pop, techno, hardstyle i nie tylko
.
Z pozdrowieniami XenetriS .
Cześć.
Widzę, że w guście muzycznym i życiowym trochę się różnie od większość klanowiczów
Mam na imię Damian. Ukończone 18 lat w kwietniu i jestem z Płocka . Interesuje mnie piłka nożna (jako oglądanie i samemu granie), informatyka cała (programowanie lub np granie w gry dla własnej satysfakcji), Muzyka(jestem wielkim fanem muzyki, słucham jej w każdym wolnym momencie, dla zainteresowanych dodam, że mam nagranych parę własnych kawałków, których tutaj nie udostępnię).
Jestem obecnie na profilu technik-mechatronik ii co nie każdy zauważył jestem otwarty na ludzi oraz lubię rozśmieszać całe towarzystwo czasami w niezbyt kulturalny sposób.
Co tu dodać.. Ah ostatnio zacząłem interesować się pewnym tematem tabu - a dokładnie Duchy, zjawiska nadprzyrodzone czy np różnego rodzaju opętania ale w tym temacie jak na razie jestem leszczem no cóż. )
Pozdrawiam wasz Damian
No to teraz ja coś dodam
Mam na imię Radek. Lat 16 w lutym - jedyny gimbus w gildii, albo reszta się boi przyznać pochodzę z Gostynia. Interesuję się tak jak kolega wyżej piłką nożną zarówno jako widz jak i gracz, grami komputerowymi(for fun głównie rpg, shootery, sandboxy i trochę strategie) oraz trochę wojskiem. Muzyka to głównie hard rock i lżejsze rodzaje metalu(power itp. bo death to jednak za ciężkie na moje uszy). Czasem lubię pooglądać filmy, a głównie to w klimatach wschodnich sztuk walki, fantasy no i oczywiście anime. Od początku roku szkolnego profil technik-logistyk. Raczej wybuchowy pesymista.
Pozdrawiam i czekam na więcej gimbusów
Ostatnio edytowany przez Malkavian (2012-07-20 18:43:17)